Faceți căutări pe acest blog

25 ianuarie, 2013

REVISTA VITRALII- LUMINI SI UMBRE, NR. 13 de acum se poate procura si cu ABONAMENT


Vineri 18 ianuarie 2013 in sala de conferinte Europa 2 a hotelului Aro Palace din judetul Brasov s-a lansat nr. 13 al revistei "Vitralii - Lumini si Umbre" sub egida simpozionului "Serviciul Roman de Informatii in Ancora Istoriei" ca semn de perseverenta si seriozitate.

                                                   

                                         
În cuprinsul revistei găsiţi materiale interesante, subsumate unor rubrici/tematici legate, în principal, de evenimentele aniversate sau comemorate în luna decembrie 2012, dar şi care prezintă aspecte din cazuistică structurilor de informaţii române, respectiv:
-Memorie profesională: Istoria frumoasei “Şeherezada”; Un anticomunist fervent: Brutus Coste; Pe urma “mesajelor ascunse”; Naţionalism şi internaţionalism: cei care au fugit de regimul sovietic; Arc peste timp: Baltagul;
- Noapte de decemvrie: Cum văd tinerii România de dinainte şi de după decembrie 1989; Decembrie 1989: o nouă întrebare; Colonelul Stepan; Arad: amintirile unui ofiţer de informaţii; Tulcea: dezinformare şi diversiuni; Revoluţia lu’ Peşte.
- Manipularea maselor. Cum se fabrică azi zeii: Cazul Vasile Roaită; Richard Wurmbrand: Dosarul „Ahasverus”;
- Armata e cu noi: Despre armată şi despre (cultura de) securitate; Direcţia de Informaţii a Armatei – rădăcini prosovietice; Paraşutişti sovietici în România. Grupul Obuhov-Sevcenko (iulie 1944);
- Marea Unire: Măreţia zilei de 1 Decembrie; Istorii adevărate: Povestea opincii româneşti arborate pe parlamentul din Budapesta în 1919; Unirea Basarabiei cu România, parte importantă a procesului de reîntregire a ţării;
- Din viaţa şi activitatea ACMRR-SRI.

ANUNT: Pentru abonamente, doritorii se pot adresa Editurii "PACO", str. Cristofor Columb nr. 7, sector 1, tel.: 021/211.40.74; 0723.62.44.21

Publicatia poate fi achizitionata in librarii si la chioscurile de presa din intreaga tara, precum si la sediile sucursalelor ACMRR-SRI (adresele le gasiti pe site-ul ACMRR-SRI).








              

7 comentarii:

  1. revista se citeste greu pe net. de ce?
    sunt localitati in care nu e de gasit la chioscuri de ziare. si atunci de ce nu site-ul mai accesibil?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai raspuns la aceasta intrebare, asa ca va copiez mai jos raspunsul:

    Ar trebui sa existe in toate orasele, cel putin la sucursalele Asociatiei (gasiti pe site adresele), nu stiu exact la ce librarii, pentru ca fiecare Presedinte al unei sucursale distribuie la o librarie anume, sau poate unii nu distribuie deloc. Nu detin o lista ca sa va spun.
    Referitor la a doua intrebare: nu se mai posteaza pe site pentru ca in revista se investesc resurse si sunt suficiente numere gratuite. Restul de numere, daca sunteti interesat, le puteti achiziotiona, 10 lei odata la 3 luni nu cred ca este o avere pentru o persoana care iubeste lectura ca dvs. Mai mult decat atat, daca ati fost atent la ceea ce am postat referitor la ultimul nr. al revistei. Este un anunt, care suna asa:

    ACMRR-SRI: Revista Vitralii Lumini si Umbre: rugăm eventualii doritori să ne contacteze, inclusiv pentru încheierea de ABONAMENTE pentru anul 2013, la telefon: 0740084131.

    RăspundețiȘtergere
  3. Site-ul Asociatiei: http://www.acmrr-sri.ro/categorii/19/revista-vitralii--lumini-si-umbre.html, este destul de accesibil, iar revistele se gasesc in format PDF, deci putetti chiar sa le printati. Nu vad ce anume nu este accesibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumim pt.informaţie, eu am salvat, iarna trecută, primele 8 nr. ale revistei, de pe site dar..nu am acces la celelalte nr., în condiţiile în care no.13(lansat în luna Ianuarie), mă interesează extrem de mult! Mă puteţi ajuta, vă rog?

      Ștergere
    2. Am scris in anunt de unde se pot achizitiona.

      Sunati la Libr. PACO si comandati, sau mergeti la sucursalele ACMRR-SRI din judetul dvs. daca nu sunteti din Bucuresti, sau de la anumite librarii. Cel mai bine este sa sunati la numerele respective.

      Ștergere
    3. Nu exista alternative, revista nu se mai gaseste in format electronic. Oricum mie imi place mai mult hartia si cititul pe hartie este mai sanatos...

      Ștergere
    4. Aveti dreptate, ca orice om cu experienţă de viaţă, de fapt: însă ar trebui să ştiţi că există o anumită separaţie între info. pe care o găseşti pe net, precum şi acea în format print. Dvs. decideţi(!!)dacă este vorba despre politică sau, mai degrabă, de tehnică, aici. Vă mulţumesc.

      Ștergere