Faceți căutări pe acest blog

21 septembrie, 2012

A aparut un nou numar al revistei Vitralii-Lumini si umbre. Acest numarul cuprinde o serie de materiale de nota 20 !

 



"Credem ca a venit momentul, cel putin pentru noi romanii, sa reflectam mai profund si cu reala obiectivitate asupra evenimentelor de acum 22 de ani. Ar fi un antidot fata de mentalul uneori pagubos al clasei noastre politice si care nu mai tine nici de foame, nici de sete, nici de caldura, nici de racoare si nici macar de amuzament. Domnilor politicieni postdecembristi, mai vechi sau mai noi, ar fi bine sa fiti mai rezervati! Antisecurismul nu mai atrage pe nimeni. Si aveti grija, ca nu cumva, intr-un anumit context politic intern si international de criza profunda(social politica, economica, financiara, morala etc.), un asemenea mental colectiv sa va devina potrivnic!" (paragraf din materialul intitulat Antisecurismul nu mai atrage pe nimeni, scris de Cristian Troncota si Hagop Hairabetian in revista Vitralii-Lumini si Umbre, numarul 12).

Cuprinsul revistei:
 

11 comentarii:

  1. Am remarcat zilele trecute, intr-un context de natura militara, ca profesionistii din sistemul de aparare al Romaniei fac clara delimitarea dintre politrucii in uniforma si profesionistii in uniforma care, asa cum afirma candva si Mihail Moruzov, sunt pe baricade pentru a-si face treaba alaturi de luptatorii din umbra, de pe frontul invizibil... Felicitari, Criss!!! R.

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea sa stiu daca stie cineva unde mai traieste dl Văleanu Gimi fost coleg la indicativul 221 in anii 60 , am auzit ca a juns la un moment dat general si secretar de stat in anii 70-80 El si cu mine amlucrat in indicativul 221si am fost subalternii dlui Ioana Constantin / sef servici, ulterior a ajuns adjunctul dlui general Cosma Neagu , un titan al contraspionajului si dl Ioana apoi a ajuns inspector sef la Cluj /dl Ioana nu dl Gimi Valeanu/ dar am dat acesta date poate asa dau de el. Nu vroiam decat sa il felicit si sa-i doresc sanatate caci el era cpt in anul 1962 si eu proaspat locotenent si m-a ajutat sa ma initiez in munca de contraspionaj.Colegi de serviciu mai erau Mr. Fleancu A, cpt Niculescu Constantin cpt Craciun Ancu sef birou, ltmaj Gheorghe Ion, lt.Kovacs Paul Davidescu Nicolae, /decedat ultimul loc de munca a fost la Gradistea pana la lovitura de stat din dec. 89/, cpt Sali, lt maj Ardes /femeie/ care ulterior a trecut la pasapoarte si altii. Majoritatea au o varsta intre 73 si 8o de ani acum...va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc si eu pentru mesaj, ar fi indicat sa contactati ACMRR-SRI, exista un formular de contact(http://www.acmrr-sri.ro/categorii/21/contact.html) si cu siguranta cineva daca va cunoaste sau ii cunoste pe fostii colegi ai dvs. o sa va contacteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa incerc, va multumesc ori cum pt raspuns. C Constantin

      Ștergere
  4. Unde se pot citi online numerele 11, 12 si 13 ale Revistei "VITRALII-lumini şi umbre"?

    RăspundețiȘtergere
  5. Revistele se gasesc in anumite librarii, sau pe site-uri de carti de pe care le puteti comanda !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. raspuns , neclar.
      unde in care orase si de ce nu pot fi citite revistele pe site , cap-coadă?

      Ștergere
  6. http://www.librarie.net/cautare-carti-rezultate.php?t=vitralii+lumini+si+umbre

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar trebui sa existe in toate orasele, cel putin la sucursalele Asociatiei (gasiti pe site adresele), nu stiu exact la ce librarii, pentru ca fiecare Presedinte al unei sucursale distribuie la o librarie anume, sau poate unii nu distribuie deloc.Nu detin o lista ca sa va spun.
    Referitor la a doua intrebare: nu se mai posteaza pe site pentru ca in revista se investesc resurse si sunt suficiente numere gratuite. Restul de numere, daca sunteti interesat, le puteti achiziotiona, 10 lei la 3 luni nu cred ca este o avere pentru o persoana care iubeste lectura ca dvs. Mai mult decat atat, daca ati fost atent la ceea ce am postat referitor la ultimul nr. al revistei. Este un anunt, care suna asa:

    ACMRR-SRI: Revista Vitralii Lumini si Umbre: rugăm eventualii doritori să ne contacteze, inclusiv pentru încheierea de abonamente pentru anul 2013, la telefon: 0740084131.

    Sper ca v-am putut fi de folos de aceasta data!

    RăspundețiȘtergere
  8. aveti mare grija jocurile s-au facut sa impartit totul ei ne cred niste idioti pentru ca ai nostri au tradat din toate partile fara culoare nae si ion s-au inteles intre ei tot ce vedeti e o mascarada unii vecini s-au miscat bine s-ar pute-a sa ramanem singuri in bataia vanturilor mare grija sa nu ne dezmembram

    RăspundețiȘtergere