Faceți căutări pe acest blog

09 iunie, 2012

Prințul Charles sprijină extremiștii maghiari ?!



Cu toate că, mă gandeam la acest lucru de ceva timp - mai exact de când am observat  cu câtă patimă Prințul Charles face publicitate Transilvaniei, doar Transilvaniei. De aceea, acum câteva zile am lansat o ipoteza pe Facebook (vezi foto), privind sprijinul tăcit pe care prințul Charles îl oferă extremiștiilor maghiari. Extremiști, care vor cu orice preț să "pună mâna" pe Transilvania sau dacă s-ar putea... măcar pe Ținutul Secuiesc.
            
Astăzi, ipoteza mea începe să fie confirmată într-o mică sau mare masură.  De ce spun asta?

          Pe site-ul stirilor PRO TV, a apărut un articol intitulat:

Primarul din Sf. Gheorghe:"Sper că Prințul Charles va întelege că Ținutul Secuiesc merită autonomia"

Am sa extrag cateva citate:

Primarul din Sfantu Gheorghe Antal Arpad, liderul local al UDMR, afirma"Eu cred ca Printul Charles este un ambasador al Tinutului Secuiesc, cel putin din punctul de vedere al promovarii turismului. Un ambasador al Transilvaniei si al Tinutului Secuiesc si speram ca, peste nu foarte mult timp, va deveni un ambasador si din punctul de vedere al intereselor comunitatii secuiesti".

 "Speram ca, peste nu foarte mult timp, va deveni un ambasador si din punctul de vedere al intereselor comunitatii secuiesti pentru ca, venind foarte des in zona noastra si intalnind foarte multi localnici, va intelege ceea ce foarte putini inteleg inca in Europa si foarte, foarte putini in Bucuresti - ca aceasta zona merita sprijinita si merita sa aiba un statut special, un statut de autonomie".

Printul Charles are doua proprietati in satul covasnean Valea Zalanului, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata. De altfel, Printul Charles detine mai multe proprietati in Romania, printre care si o casa in satul Viscri.

In ultimii ani, mostenitorul coroanei britanice a facut mai multe vizite private in judetul Covasna, unde a fost oaspetele grofului Kalnoky Tibor, la conacul din Miclosoara, construit in secolul al XVI-lea in stil renascentist si renovat de catre descendentii familiei Kalnoky.
De asemenea, printul Charles s-a aflat in vizite private si in judetele Mures si Harghita.

Printul Charles spunea ca si-ar dori sa intalneasca si la britanici "sentimentul apartenentei, al identitatii,"
pe care l-a remarcat la locuitorii din Transilvania. (atentie! nu face referire la toti locuitorii din Romania, nici macar nu foloseste acest cuvant: Romania, ci doar TRANSILVANIA).
 
25 de minute mai tarziu...

Deja am revenit la material, pentru că Victor Niță, autorul cărții Nucleul-Enigma Spionajului Romanesc, mi-a spus și varianta lui vizavi de Prințul Charles și promovarea privind autonomia Transilvaniei sau măcar a Tinutului Secuiesc- de aceea am ținut să adaug și concluziile sale, care sunt in deplină concordanță cu ale mele.

Așadar, având în vedere faptul că, atât Prințul Charles, cât și Regele Mihai, fac parte din dinastia regală a Europei (nobilimea neagra= cele mai bogate familii cu sange "nobil"), iată ce știm până acum despre legatura lor cu cei care vor sa dezbine Romania:

1. Regele Mihai a semnat Declaratia de la Budapesta, prin care era de acord cu cedarea Transilvaniei ungurilor în schimbul "tronului" unei Românii fără Transilvania !!!

2. Prințul Charles, promovează o Transilvanie (independentă) și potrivit unor zvonuri el urmarește să fie "înscăunat" peste o Transilvanie autonomă.

Concluzie
Această situație nu ne-ar mira, având în vedere faptul că ambii provin din nobilimea neagra și au practic acelasi sange și mai ales- sprijin (Vatican) comun- cei doi doresc o împartire "frațească", unul dorește tronul unei Românii fără Transilvania, pe când celălalt dorește tronul unei Transilvanii independente, dezlipită de România- PROBABIL ÎN  ASTA CONSTĂ AGENDA REGALĂ SECRETĂ VIZAVI DE ROMÂNIA !!! 



TRECETI BATALIOANE ROMANE CARPATII: http://www.youtube.com/watch?v=Z1eX1vEgiRQ


Vrem liniste-n tara si pace in lume
Dar dac-ar veni vreun blestem
Carpatii si fratii sari-vor ca unul
Urmand comandantul suprem

10 comentarii:

  1. Aveti puncte de vedere interesante si probabil din surse verificate ( celputin trei )!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti puncte de vedere interesante si un site deosebit de interesant !
    Va rog sa imi trimiteti unele detail site-ul dvs eventual si o posibila colaborare cu articole sau extrase din revistele de specialitate
    Cu stima,
    Tanase Tiberiu- coord.rubrica istorie revista Intelligence

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara domnule Tanase. Abia acum imi apare si cel de-al doilea mesaj al dumneavoastra. Azi noapte nu mi-a aparut decat primul, la care am si raspuns, probabil traficul de net a fost de vina. Nu am inteles ce ati vrut sa spuneti prin: "Va rog sa imi trimiteti unele detail site-ul dvs eventual si o posibila colaborare cu articole sau extrase din revistele de specialitate", doriti sa preiau materiale din revista Intelligence si sa le postez pe blog ? Acest email va apartine: tiberiu_tanase@yahoo.com? Daca da, o sa va contactez eu, imediat dupa raspunsul dumneavoastra.

      Ștergere
  3. delta Dunarii,bine ca o promovez eu in italiam fara 1 sprijin...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca o promovezi, vei avea constiinta impacata pentru ca ti-ai facut o mica parte din datoria de cetatean patriot! Felicitari! Cat mai multi ca tine, cu atat mai bine...

      Ștergere
  4. Ma mir ca cineva se mai ocupa de astfel de cercetari.
    Cine e curios din fire si cititor avid,deja stia despre aceste lucruri,deoarece exista lucrari mai vechi care dezvaluie o parte din proiectele nobilimii negre.
    Toti spera mult si multe,vor sa obtina mult si multe,dar se pare ca ceva li se va pune in cale,iar acel ceva nu il, poate controla nici ei ,nici oculta mondiala.


    Regina Elisabeta este capul capilor in randul regalitatii negre si practic cam ea conduce lumea,desi toti arata cu degetul spre liderii ocultei mondiale:Rockfeller/Rotshild si Morgan.
    De ce crezi ca ei au "cartierul general" in Londra ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat, ca multi au gandit ipoteza referitor la printul Charles si legaturile sale dubioase si publicitatea "gratuita", dar nu este suficient sa o gandesti si sa "o inchizi intr-un sertar", trebuie sa semnalam aceste lucruri..La ce te referi cand spui ca li se pune ceva la cale? Oamenii ca mine suntem atenti la orice detaliu si chiar m-ai facut curioasa.

      Ștergere
  5. jignire si jacmanire,intilnita la niste persoane de rang,ce ar fi trebuit sa ne sprijine ,si sa ne protejeze,nu le este suficienta bogatia acumulata cancelind mii s-au istoric vorbind milioane de oameni de-a lungul timpului,ce fel de patriot m-ai poate3 fi un Rege ce si-a tradat tara,renuntind la lupta,luind calea lasitatii,iar dupa atitia zeci de ani,i se restituie propietatile,apoi se aliaza cu dusmanii,profitind de oligofrenismul politic Roman,Guvernele au dormitpina acum avind grija sa ne profaneze,ca Natie,ca istorie,ca Neam,indiferent,ca am fost vii s-au morti.Guvernul ar fi trebuit sa ia masuri de toate persoanele straine de pe teritoriul nostru,si nu sa strice relatiile cu unele state ,indiferent de politica,care ne-ar putea ajuta,avind o baza,contrariind ce-a ce ni se pregateste,doar asa am putea trai si noi linistiti??...caci de 22 de ani am fost tratati m-ai rau ca bestiile Ex.Am inceput-o cu legea 18/91,Nationalizarile,neterminate si incomplete,Distrugerea industriei ,distrugerea a tot ce se poate numi Romania,Populatia adormita si imbolnavita de numeroasele substante care le imprastie Avioanele comerciale ce zboara ,trecind pe deasupra teritoriului Romaniei,cine ia pozitie impotriva la acestea?Unde este Armata noastra?s-au se asteapta o noua Golgota Europeana ,de a ne masacra,extermina ,si alunga din Casele noastre,gindindune la ce a fost Palestina,s-au ce este fisia Gaza,ginditi-va bine si luati aminte Domnilor inconstienti si Lasi politicieni,hoti ,tradatori,si inconstienti...TREZITIVA,

    RăspundețiȘtergere